Tijn Schmitz

Hoe maak je rendang? Welke ingrediënten heb je nodig voor een soto ayam? Nasi is toch simpel of niet?

Op 19 november organiseert Jetje Vuurtoren voor ons een kookworkshop waarbij je onder andere deze Indonesisch gerechten leert koken. Na een welkoms hapje en drankje zullen wij, onder begeleiding van Jetje Vuurtoren, leren hoe je een traditionele Indonesische 3 gangen diner op tafel kan zetten. Daarna gaan we met z’n allen aan tafel om het resultaat te proeven en krijgen we de recepten mee naar huis.

De gehele winst komt ten goede aan het Indonesische project voor kansarme kinderen dat door Stichting Terima Kasih wordt ondersteund (lees meer: http://www.stichtingterimakasih.nl/wat-doen-we).

Prijs: 65,- per persoon (inclusief drank,  een 3-gangen diner en de recepten)
Tijd: 15.30-21.00
Locatie: kooklokaal Bartiméus te Zeist.
Mailadres: info@stichtingterimakasih.nl

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, geef je op tijd op via ons e-mailadres!

Kom leren koken voor een goed doel op 19 november 2016!
Getagd op: